A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Oct 2

Lenny Kravitz live in Skopje

With Lenny Kravitz at Boris Trajkovski Sports Arena

Date

Tuesday 2 October 2012

Location

Boris Trajkovski Sports Arena
Skopje, Macedonia

Show on map

Description

FYI.

CANCELED or POSTPONED!

Почитувани,

Ве информираме дека утрово добивме усмена вест, а попладнево и официјална вест дека Lenny Kravitz е принуден да ја откаже европската турнеја во септември и октомври, поради продолжување на обврските за снимањето на филмот "The Butler", кој што во моментов се снима во New Orleans.

Како можни нови термини, се споменува 2013 година, а за што навремено ќе бидете известени.

Сите оние што имаат купено влезници ќе можат од понеделник (27.08.2012) да си ги повратат средствата на местата каде што ги купиле влезниците.

Нема потреба да ви кажеме колку ни е жал за оваа ситуација ама во шоу бизнисот понекогаш се случуваат и вакви работи.

Ваша, Авалон Продукција

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Оne of the world's greatest artist ever
Lenny Kravitz is Back !

Lenny Kravitz е принуден да ја откаже европската турнеја во септември и октомври, поради продолжување на обврските за снимањето на филмот "The Butler", кој што во моментов се снима во New Orleans.

Како можни нови термини, се споменува 2013 година, а за што навремено ќе бидете известени.

Сите оние што имаат купено влезници ќе можат од понеделник (27.08.2012) да си ги повратат средствата на местата каде што ги купиле влезниците.

Ваша,
Авалон Продукција
www.avalon.com.mk

Line-up

API Calls