A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Related Tags

Александар Кацарски - КАЦАР,роден во Скопје-Ново Лисиче.Стапувајќи во контакт со хип хоп музиката уште во раните години започнува со обиди за снимање во 1999 год…Но првите снимки со својата група ОСТАР ЗВУК ги снима кај Скеет, а со тоа во 2000 год. се поврзува со Единствена Опција и снимаат неколку заеднички песни. Подоцна Остар Звук ги има и своите први настапи … По спонтаното разидување на Остар Звук,Кацар продолжува со снимање на своите соло демо снимки во својата… read more

Top Tracks

Don't want to see ads? Subscribe now

Similar Artists

Don't want to see ads? Subscribe now

People Listening Now

API Calls