Spotify üzerinden çal YouTube üzerinden çal
YouTube videosuna geç

Çalar yükleniyor...

Spotify üzerinden skroplama mı olsun?

Spotify hesabınla Last.fm hesabını bağla ve herhangi bir Spotify uygulaması, herhangi bir cihaz veya platform üzerinden dinlediğin her şeyi skropla.

Spotify'a bağlan

Son ver
Son ver

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

Last.fm'in yeni bir sürümü hazır, her şeyin pürüzsüz işlemesi için lütfen siteyi tekrar yükle.

Biyografi

  • Aktif yıllar

    2002 – şimdiye kadar (17 year)

  • Kurulduğu tarih

    Philadelphia, Philadelphia County, Pennsylvania, Amerika Birleşik Devletleri

  • Üyeler

    • Mike Tozzi (2005 – 2006)

Band members

David DiSanto – guitar/vocals (2004-present)
Erik Nelson – guitar (2004-present)
Frank Chin – bass (2009-present)
Blake Anderson – drums (2008-present)
Former members
Adam Anderson – drums (2004-2007)
Kian Ahmad – drums (2007-2008)
Mike Tozzi – bass (2006-2009)

Discography

Studio albums

2006: Demolition
2009: Black Future
2011: Outer Isolation

Demos

2003: Nucleus
2007: Hunger for Violence

Bu vikiyi düzenle

Reklamları görmek istemiyor musun? Şimdi abone ol

Harici Bağlantılar

API Calls