Spotify üzerinden çal YouTube üzerinden çal
YouTube videosuna geç

Çalar yükleniyor...

Spotify üzerinden skroplama mı olsun?

Spotify hesabınla Last.fm hesabını bağla ve herhangi bir Spotify uygulaması, herhangi bir cihaz veya platform üzerinden dinlediğin her şeyi skropla.

Spotify'a bağlan

Son ver

Last.fm'in yeni bir sürümü hazır, her şeyin pürüzsüz işlemesi için lütfen siteyi tekrar yükle.

Biyografi

  • Doğum tarihi

    14 Ocak 1968 (age 50)

  • Doğum yeri

    Bay Shore, Islip, Suffolk County, New York, Amerika Birleşik Devletleri

James Todd Smith III, yani LL Cool J, Amerikalı hip hop ve rap sanatçısı, LL Cool J, "Ladies Love Cool James" anlamına (Kadınlar James'e bayılıyor) anlamına geliyor. "I Need Love" ve "Hey Lover" gibi romantik baladlarının yanı sıra, "I Can't Live Without My Radio", "I'm Bad", "Boomin' System", "Mama Said Knock You Out", ve "4, 3, 2, 1" gibi parçalarıyla da hip hop tarihinde önemli yer edinmiştir. 20 yılı aşkın süre boyunca hip hop kariyerinde tutarlılık gösteren sayılı sanatçılardandır. 12 albüm ve bir best of çıkarmıştır. 2008'de Exit 13 adında bir albüm çıkarması bekleniyor. Bu albüm LL'in Def Jam ile 22 yıllık anlaşmasının da son ürünü olacak. Bu anlaşma aynı zamanda hip hop camiasındaki en uzun sanatçı/şirket anlaşması özelliğini taşıyor. LL Cool J bugünlerde New York'da eşi ve 4 çocuğuyla yaşıyor.

Diskografi:

* 1985: Radio
* 1987: Bigger and Deffer
* 1989: Walking with a Panther
* 1990: Mama Said Knock You Out
* 1993: 14 Shots to the Dome
* 1995: Mr. Smith
* 1997: Phenomenon
* 2000: G.O.A.T.
* 2002: 10
* 2004: The DEFinition
* 2006: Todd Smith
* 2008: Exit 13

Bu vikiyi düzenle

Reklamları görmek istemiyor musun? Şimdi abone ol

Harici Bağlantılar

API Calls