Spotify üzerinden çal YouTube üzerinden çal
YouTube videosuna geç

Çalar yükleniyor...

Spotify üzerinden skroplama mı olsun?

Spotify hesabınla Last.fm hesabını bağla ve herhangi bir Spotify uygulaması, herhangi bir cihaz veya platform üzerinden dinlediğin her şeyi skropla.

Spotify'a bağlan

Son ver

Last.fm'in yeni bir sürümü hazır, her şeyin pürüzsüz işlemesi için lütfen siteyi tekrar yükle.

Biyografi

Kati Garbi(8 Haziran 1963) Yunan bir pop müzik şarkıcısıdır. Egaleo, Atina doğumludur.

Sanatçı müzik kariyerine Liana adlı kardeşiyle birlikte, Garbi Kardeşler olarak başladı. (Kaiti 15, Liana ise henüz 13 yaşındaydı.) Daha sonra solo çalışmaya karar veren Kaiti Garbi başarılı bir müzik kariyeri sergiledi. 1993 yılında Eurovizyon Şarkı Yarışması'na "Ellada, Hora Tou Fotos" adlı şarkıyla katıldı. Pekçok altın ve platinyum albüm sahibi şarkıcı Tou Feggariou Anapnoes albümü ile üne kavuştu.
Sanatçının Türkiye'de geniş çapta tanınması ise "Esena mono" şarkısı ile olmuştur.

Diskografi

* 1989 - Prova
* 1990 - Gyalia Karfia
* 1991 - Entalma Silepseos
* 1992 - Tou Feggariou Anapnoes - Gold CD
* 1993 - Os Ton Paradeiso - Gold CD
* 1994 - Atofio Xrysafi - Platinum CD
* 1996 - Arhizo Polemo - 2X Platinum CD
* 1997 - Evesthisies - 2X Platinum CD
* 1998 - Hristougenna Me Tin Kaiti - Gold CD
* 1999 - Doro Theou - Gold CD
* 2000 - To Kati - 4X Platinum CD
* 2000 - Ti Theloune Ta Matia Sou (CD Single) - Platinum CD
* 2001 - Apla Ta Pragmata - 2X Platinum CD
* 2002 - Remixes (CD Single)
* 2002 - Mia Kardia (CD Single) - Platinum CD
* 2003 - Emmones Idees - Gold CD
* 2004 - Galazio Kai Lefko (CD Single)
* 2005 - Eho Sta Matia Ourano

Bu vikiyi düzenle

Reklamları görmek istemiyor musun? Şimdi abone ol

API Calls