Spotify üzerinden çal YouTube üzerinden çal
YouTube videosuna geç

Çalar yükleniyor...

Spotify üzerinden skroplama mı olsun?

Spotify hesabınla Last.fm hesabını bağla ve herhangi bir Spotify uygulaması, herhangi bir cihaz veya platform üzerinden dinlediğin her şeyi skropla.

Spotify'a bağlan

Son ver

Last.fm'in yeni bir sürümü hazır, her şeyin pürüzsüz işlemesi için lütfen siteyi tekrar yükle.

Biyografi

Bu sayfa bir moderatör tarafından kilitlendi.

  • Doğum tarihi

    24 Mayıs 1970 (age 48)

Gülay Sezer ya da kısaca bilinen adıyla Gülay, (d. 24 Mayıs 1970), İstanbul), müzisyen, yorumcu. Müziğe 5 yaşında babasının verdiği eğitimlerle adım atmıştır. Müziğin yanı sıra uzun yıllar diş teknisyenliği de yapan Gülay 2000 yılında diş teknisyenliğini bırakmıştır. Daha sonra girdiği Doğu Akdeniz Üniversitesi (KKTC) Müzik Bölümü Kompozisyon eğitimini birincilikle tamamlamıştır. Tanınmasını sağlayan 1995 yılında çıkardığı albümle aynı adı taşıyan "Cesaretin Var mı Aşka?" adlı şarkısıdır.

Birçok ödülün sahibi olan Gülay Sezer, 16 yaşında Nilban adında bir kız çocuğu sahibidir.

Diskografi:
Cesaretin Var mı Aşka (1995)
Bir Sevgi Masalı (1998)
Damlalar (2001)
Damlalar 2 (2002)
Adı yok (2004)
Dalgalar (2006)

Reklamları görmek istemiyor musun? Şimdi abone ol

Harici Bağlantılar

API Calls