Spotify üzerinden çal YouTube üzerinden çal
YouTube videosuna geç

Çalar yükleniyor...

Spotify üzerinden skroplama mı olsun?

Spotify hesabınla Last.fm hesabını bağla ve herhangi bir Spotify uygulaması, herhangi bir cihaz veya platform üzerinden dinlediğin her şeyi skropla.

Spotify'a bağlan

Son ver

Last.fm'in yeni bir sürümü hazır, her şeyin pürüzsüz işlemesi için lütfen siteyi tekrar yükle.

Biyografi

2005'ten beri aktif olarak rap yapıyor.
2005'te Snr, Drainoff, Rashness ve birkaç ismin daha olduğu K-T Clan isimli oluşumu kurdu; beraber yapılan bir albümden sonra oluşum çeşitli nedenlerden dolayı dağıldı.
2007'de Drainoff'la Swipe adlı grubu kurdu ve aynı yıl Soundvilla stüdyolarında Emniyet Kemeri albümünü kaydetti.
2008'de Snr, Matiz Miras ve Slash'la beraber Sona Beatz! adlı altyapı oluşumunu kurdu. Aynı yıl kendi stüdyosu olan Crime Minister Recordz'da ilk solo albümü Ben de Varım'ı kaydetti. 16 parçalık albümün altyapılarında Sona Beatz! ve Prozodi Productions imzası vardı. Türkbeatmakerz oluşumunun kuruluş aşamasında Rashness'ın yanında aktif olarak rolü vardı ancak çeşitli problemler nedeniyle 2. albüm sonrasında oluşumdan ayrıldı.
2009 Mart'ında 7 arkadaşıyla birlikte yaptığı 8x8 isimli single'ı yayınladı.
2013 yılında 2009'dan beri kaydedip paylaşmadığı parçaları Lost Tapes vol.1 adı altında yayınladı.
2015 yılında yeniden kayıtlara başladı ve cuma geceleri yeni bir kayıt yayınladığı Friday Night Freestyles serisini oluşturdu.
Eal F. Skillz çalışmalarını Crime Minister Recordz'da sürdürüyor.

Diskografi
2005 - K-T Clan - Mixtape vol.1 (Limited Release)
2007 - Swipe - Emniyet Kemeri
2008 - Eal F. Skillz - Partizan (Bootleg)
2008 - Eal F. Skillz - Çıkıştan Önce Son Köprü (Single)
2008 - Eal F. Skillz - Ben de Varım
2009 - Eal F. Skillz - 8x8 (Single)
2013 - Eal F. Skillz - Lost Tapes vol.1
2015 - Eal F. Skillz - Friday Night Freestyles

Yer Aldığı Albümler
2006 - Drainoff - MeAlkoli
2007 - Drainoff - Mentalfallizim ve Kurgulanma
2007 - Drainoff - Remixtape vol.2
2009 - Türkbeatmakerz 2 - Kulaklık Mahkumları (Prodüksiyon)
2009 - Requiem - Septik Kaos
2010 - Snr - Film Noir

Bu vikiyi düzenle

Reklamları görmek istemiyor musun? Şimdi abone ol

API Calls