Spotify üzerinden çal YouTube üzerinden çal
YouTube videosuna geç

Çalar yükleniyor...

Spotify üzerinden skroplama mı olsun?

Spotify hesabınla Last.fm hesabını bağla ve herhangi bir Spotify uygulaması, herhangi bir cihaz veya platform üzerinden dinlediğin her şeyi skropla.

Spotify'a bağlan

Son ver

Last.fm'in yeni bir sürümü hazır, her şeyin pürüzsüz işlemesi için lütfen siteyi tekrar yükle.

Biyografi

  • Doğum tarihi

    1962 (age 56)

Ayşegül Aldinç, (d. 1962 İstanbul) Türk pop müzik sanatçısı, TV dizileri ve sinema oyuncusu. Gazeteci ve spor yazarı Orhan Aldinç (1929-2002)'in kızıdır.

İrlanda'nın başkenti Dublin'de 1981 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi, Modern Folk Üçlüsü ile birlikte seslendirdiği Dönme Dolap isimli şarkıyla temsil etmiştir.

Diskografi

45'lik ve Tekli

Dönme Dolap - Miras (1981) (Coşkun Demir'le birlikte)
O Kız (2010)

Albüm (MC/CD)

Ve Ayşegül Aldinç (1988)
Benden Söylemesi (1991)
Alev Alev (1993)
Söze Ne Hacet (1996)
Nefes (2000)
O Kız (2010)

Tribute

Bir Sevgi Yeter (2000)
Şarkılar Bir Oyundur (2001)
41 Kere Maşallah (2006)

http://www.aysegulaldinc.com.tr

Bu vikiyi düzenle

Reklamları görmek istemiyor musun? Şimdi abone ol

Harici Bağlantılar

API Calls