Spelar via Spotify Spelar via YouTube
Hoppa till YouTube-video

Laddar spelare ...

Skrobbla från Spotify?

Anslut ditt Spotify-konto till ditt Last.fm-konto och skrobbla allt du lyssnar på från alla Spotify-appar på alla enheter eller plattformar.

Anslut till Spotify

Avvisa

En ny version av Last.fm finns tillgänglig, uppdatera sajten så att allt fortsätter att fungera ok.

Biografi

RBD, mexikansk pop-/rockgrupp, bildad på 2004. RBD är en av de största latinamerikanska pop-/rockgrupperna och är mycket populära i Latinamerika samt i USA. RBD kommer att uppträda i Miss Universum 2007 tävlingen och kommer att bidra med musiken i baddräkt och aftonklänningsmomentet den 28 maj.

Diskografi:

Rebelde (2004)
Rebelde (Brazil) (2005)
Tour Generación RBD en Vivo (2005)
Nuestro Amor (2005)
Live in Hollywood (2006)
Nosso Amor (Brazil) (2006)
Empezar Desde Cero (2007)

Redigera denna wiki

Vill du inte se annonser? Abonnera nu

Externa länkar

API Calls