Spelar via Spotify Spelar via YouTube
Hoppa till YouTube-video

Laddar spelare ...

Skrobbla från Spotify?

Anslut ditt Spotify-konto till ditt Last.fm-konto och skrobbla allt du lyssnar på från alla Spotify-appar på alla enheter eller plattformar.

Anslut till Spotify

Avvisa

En ny version av Last.fm finns tillgänglig, uppdatera sajten så att allt fortsätter att fungera ok.

Biografi

  • År aktiv

    1983 – present (35 år)

  • Grundat år

    Los Angeles, Los Angeles County, California, USA

  • Medlemmar

NOFX, rockband/punkrockband från USA, känt för att odla en image av kompromisslöshet gentemot media, och att få fram sina budskap med en hel del humor i form av bland annat ordlekar. Bandnamnet sägs vara taget ifrån ett gammalt hardcoreband vid namn Negative-FX.

Bandet bildades 1983 i Los Angeles och har släppt merparten av sina album på Epitaph, men ett antal album har släppts genom Fat Wreck Chords, ett skivbolag som ägs av NOFX bassist tillika sångare, Fat Mike. Bandets första alster kom ut på Mystic Records, något bandet helst verkar vilja glömma. Bland influenser har Bad Religion, Misfits, Minor Threat, Descendents med flera omnämts.

Diskografi

Album

* Liberal Animation (1988)
* S&M Airlines (1989)
* Ribbed (1991)
* White Trash, Two Heebs and a Bean (1992)
* Punk in Drublic (1994)
* Heavy Petting Zoo (1995)
* So Long, and Thanks For all the Shoes (1997)
* Pump Up The Valuum (2000)
* The War on Errorism (2003)
* Wolves in Wolves Clothing (2006)
* Coaster/Frisbee (2009)
* Self Entitled (2012)
* First Ditch Effort (2016)

EP's / Singlar

* NOFX (1985)
* So What If We're On Mystic (1986)
* The P.M.R.C. Can Suck On This (1987)
* The Longest Line (1992)
* Liza and Louise (1992)
* Don't Call Me White (1994)
* Leave It Alone (1995)
* HOFX (1995)
* Fuck The Kids (1996)
* All of Me (1997)
* Timmy The Turtle (1999)
* The Decline (1999)
* Louise and Liza (1999)
* Pods and Gods (2000)
* Bottles To The Ground (2000)
* Fat Club (2001)
* Surfer (2001)
* Regaining Unconsciousness (2003)
* Franco-Un American (2003)
* 13 Stiches (2003)
* 7 inch Of The Month Club (2005) (12 stycken olika)
* Never Trust a Hippy (2006)
* Cokie The Clown (2009)

Samlingsalbum

* Maximum rocknroll (1992)
* 45 or 46 Songs That Weren't Good Enough to go on Our Other Records (2002)
* The best Songs Ever Written (By Us) (2004)

Delade skivor

* Drowning Roses/NOFX Split (1998)
* NOFX/Rancid Split (2002)

Redigera denna wiki

Vill du inte se annonser? Abonnera nu

Externa länkar

API Calls