Spelar via Spotify Spelar via YouTube
Hoppa till YouTube-video

Laddar spelare ...

Skrobbla från Spotify?

Anslut ditt Spotify-konto till ditt Last.fm-konto och skrobbla allt du lyssnar på från alla Spotify-appar på alla enheter eller plattformar.

Anslut till Spotify

Avvisa
Avvisa

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

En ny version av Last.fm finns tillgänglig, uppdatera sajten så att allt fortsätter att fungera ok.

Biografi

  • År aktiv

    1992 – present (27 år)

  • Grundat år

    Ealing, London, England, Storbritannien

  • Medlemmar

    • Adrian Revell
    • DJ D-Zire (1993 – 2001)
    • Dee Lewis
    • Derrick McKenzie (1993 – idag)
    • Gavin Dodds (1993 – 1994)
    • Hazel Fernandez
    • Howard Anderson
    • Jason Kay (1992 – idag)
    • John Thirkell (1993 – 1998)
    • Lorraine McIntosh
    • Matt Johnson (2002 – idag)
    • Maurizio Ravalico (1993 – 1993)
    • Nick Fyffe (1998 – 2003)
    • Nick Van Gelder (1993 – 1993)
    • Paul Turner (2004 – idag)
    • Rob Harris (2001 – idag)
    • Samantha Smith (2001 – 2007)
    • Simon Carter (1999 – 2002)
    • Simon Katz (1995 – 2000)
    • Sola Akingbola (1996 – idag)
    • Stuart Zender (1993 – 1998)
    • Toby Smith (1992 – 2002)
    • Wallis Buchanan (1992 – 2001)
    • Winston Rollins

Jamiroquai är ett brittiskt band bildat 1992 som spelar populärmusikinspirerad funkmusik, med rötter från acid jazz. Sångare i bandet är Jason Kay.

Diskografi

Album

* Emergency on Planet Earth (1993)
* The Return of the Space Cowboy (1994)
* Travelling Without Moving (1996)
* Synkronized (1999)
* A Funk Odyssey (2001)
* Dynamite (2005)
* Rock dust light star (2010)

Singlar

* When You Gonna Learn (1992)
* Too Young To Die (1993)
* Blow Your Mind (1993)
* Emergency On Planet Earth (1993)
* When You Gonna Learn (1993) (nyutgåva)
* Space Cowboy (1994)
* Half The Time (1994)
* Stillness In Time (1995)
* Do You Know Where You're Coming From (1996)
* Virtual Insanity (1996)
* Cosmic Girl (1996)
* Alright (1997)
* High Times (1997)
* Deeper Underground (1998)
* Canned Heat (1999)
* Supersonic (1999)
* King For A Day (1999)
* I'm In The Mood For Love (2001)
* Little L (2001)
* You Give Me Something (2001)
* Love Foolosophy (2002)
* Corner Of The Earth (2002)
* Feels Just Like It Should (2005)
* Seven Day In Sunny June (2005)
* (Don't) Give Hate A Chance (2005)
* White Knuckle Ride (2010)
* Blue Skies (2010)
* Lifeline (2011)

Redigera denna wiki

Vill du inte se annonser? Abonnera nu

Liknande artister

Features

API Calls