Spelar via Spotify Spelar via YouTube
Hoppa till YouTube-video

Laddar spelare ...

Skrobbla från Spotify?

Anslut ditt Spotify-konto till ditt Last.fm-konto och skrobbla allt du lyssnar på från alla Spotify-appar på alla enheter eller plattformar.

Anslut till Spotify

Avvisa

En ny version av Last.fm finns tillgänglig, uppdatera sajten så att allt fortsätter att fungera ok.

Biografi

Fake Moss är ett indierockband som bildades i Stockholm, Sverige år 1998. Bandet bestod till en början av Erik Johnsson på sång och gitarr, Maria Weimer på keyboard, Torkel Jelvinger på bas och Dag Nemeth på trummor. Torkel ersattes snart av Valdemar Asp, och 2001 ersattes rytmsektionen av Johan Sjöblom på bas och Kim Weidesjö på trummor.

FAKE MOSS ON FACEBOOK

Diskografi:

2002 - EP - She's Smashing The Room Again
2004 - Album - It's You Against The City Tonight
2004 - Single - Movies
2005 - Album - Highway extended
2016 - Album - Under The Great Black Sky
2020 - Single - So Come On

Fake Moss idag:

Ett nytt album med Fake Moss har spelats in sen 2006.
Erik och Maria har en massa barn.
Kim spelar trummor i diverse band.
Johan spelar med sitt band The Exploding Boy, samt soloprojektet SJÖBLOM

Redigera denna wiki

Vill du inte se annonser? Uppgradera nu

Liknande artister

Funktioner

API Calls