Spelar via Spotify Spelar via YouTube
Hoppa till YouTube-video

Laddar spelare ...

Skrobbla från Spotify?

Anslut ditt Spotify-konto till ditt Last.fm-konto och skrobbla allt du lyssnar på från alla Spotify-appar på alla enheter eller plattformar.

Anslut till Spotify

Avvisa

En ny version av Last.fm finns tillgänglig, uppdatera sajten så att allt fortsätter att fungera ok.

Biografi

  • Född

    18 december 1970 (47 års ålder)

  • Född

    Mount Vernon, Westchester County, New York, USA

Mannen bakom namnet DMX heter Earl Simmons.
Han föddes den 18 december 1970.
Earl är en amerikansk rappare samt skådespelare.
Hans andra nicknames är The Dog och Dark Man X (DMX är en förkortning av Dark Man X).
I flertalet av hans videor syns han med en hund.
På ryggen har han en tatuering där det står: One Love Boomer. Boomer var hans hund som blev överkörd.
Earl har även gjort kläder, han har två märken; DMX authentic och Earl Simmons Collection.

Diskografi
It's Dark And Hell Is Hot (1998):
Flesh Of My Flesh, Blood Of My Blood (1998):
…And Then There Was X (1999):
The Great Depression (2001)
The DMX Files (Greatest Hits) (2002)
Grand Champ (2003)
Year of the Dog…Again (2006)
The Defination of X: The Pick of the Litter (2007)

Hemsida: http://dmx-official.com

Redigera denna wiki

API Calls