Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń
Usuń

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

Younha (ko.: 고윤하; hanja: 高潤荷 - Go Yunha; jap.: ユンナ- Yun'na); ur. 29 kwietnia 1988r. w Seulu, Korea Południowa) - koreańska piosenkarka, pianistka i autorka tekstów, śpiewająca po koreańsku, japońsku i angielsku.

Younha zadebiutowała w wieku 16 lat. Niektóre z jej utworów zostały użyte w anime i serialach.

Koreańska dyskografia:
- The Perfect Day To Say I Love You (2007)
- Comet (2007)
- Someday (2008)
- Part A: Peace, Love & Ice Cream (2009)
- Part B: Growing Season (2009)
- Supersonic (2012)
- RescuE (2017)

Japońska dyskografia:
- Go! Younha (2005)
- Under the Same Sky (2010)
- People (2014)
- View (2015)

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Ulepsz teraz

Podobni wykonawcy

Aktualności

API Calls