Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Urodzony

    3 lipca 1980 (wiek 41)

  • Urodzony w

    Houston, Harris County, Texas, Stany Zjednoczone

Trae, a właściwie Frazier Othel Thompson III (ur. 3 lipca 1980) jest raperem z Houston. Wraz ze swoim kuzynem Z-ro są członkami kolektywu Screwed Up Click. Trae i Z-Ro razem z jego drugim kuzynem Dougie D, tworzą grupę Guerilla Maab. Trae ma młodszego brata (Dinkie), który także jest raperem i członkiem ABN(Assholes by nature).

Trae zadebiutował na scenie w 1998 roku udzielając się gościnnie na albumie Z-Ro "Look what you did to me". W 2003 roku zaczął solową karierę krążkiem "Losing Composure".

Trae znany jest ze swojego niskiego, głębokiego i gardłowego głosu oraz szybkiego flow. Pod tymi dwoma względami może przypominać Z-Ro, a także Flesh-N-Bone'a z Bone Thugs-N-Harmony.

W 2012 roku dołączył do Grand Hustle.

Dyskografia
2003: Losing Composure
2004: Same thing different day
2006: Restless
2007: Life goes on
2008: The Beginning

Trae ma 8 letniego syna, który już zaczyna przygodę z rapem - Lil Jared.

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Ulepsz teraz

Podobni wykonawcy

Aktualności

API Calls