Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń
Usuń

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Urodzony

    3 lipca 1980 (wiek 40)

  • Urodzony w

    Houston, Harris County, Texas, Stany Zjednoczone

Trae, a właściwie Frazier Othel Thompson III (ur. 3 lipca 1980) jest raperem z Houston. Wraz ze swoim kuzynem Z-ro są członkami kolektywu Screwed Up Click. Trae i Z-Ro razem z jego drugim kuzynem Dougie D, tworzą grupę Guerilla Maab. Trae ma młodszego brata (Dinkie), który także jest raperem i członkiem ABN(Assholes by nature).

Trae zadebiutował na scenie w 1998 roku udzielając się gościnnie na albumie Z-Ro "Look what you did to me". W 2003 roku zaczął solową karierę krążkiem "Losing Composure".

Trae znany jest ze swojego niskiego, głębokiego i gardłowego głosu oraz szybkiego flow. Pod tymi dwoma względami może przypominać Z-Ro, a także Flesh-N-Bone'a z Bone Thugs-N-Harmony.

W 2012 roku dołączył do Grand Hustle.

Dyskografia
2003: Losing Composure
2004: Same thing different day
2006: Restless
2007: Life goes on
2008: The Beginning

Trae ma 8 letniego syna, który już zaczyna przygodę z rapem - Lil Jared.

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Ulepsz teraz

Podobni wykonawcy

Aktualności

API Calls