Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

Thy Catafalque – węgierski zespół muzyczny wykonujący black metal oraz avant-garde metal. Został założony w Makó przez Tamása Kátaia i Jánosa Juhásza.

Członkowie:
Tamás Kátai – śpiew, gitara, gitara basowa, keyboard, sampling, programowanie (1998 – obecnie),
János Juhász – gitara, gitara basowa (1998 – 2011)

Dyskografia:

Cor Cordium (demo) (1999)
Sublunary Tragedies (1999)
Microcosmos (2001)
Tűnő idő tárlat (2004)
Róka hasa rádió (2009)
Rengeteg (2011)
Sgùrr (2015)
Meta (2016)
Geometria (2018)

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Subskrybuj teraz

Zewnętrzne linki

API Calls