Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń
Usuń

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Lata aktywności

    1993 – teraz (27 lat)

  • Członkowie

    • Andrew McKeag (2007 – teraz)
    • Chris Ballew (1993 – teraz)
    • Dave Dederer (1993 – 2007)
    • Jason Finn (1993 – teraz)

The Presidents Of The United States Of America to amerykańska grupa rockowa, utworzona w 1993 roku. Oryginalnie skład zespołu to:

* Dave Dededer (śpiew, guitbass)
* Chris Ballew (gitara, basitar)
* Jason Finn (perkusja)

W 2004 zajętego zobowiązaniami rodzinnymi Dave'a Dederera zastąpił Andrew McKeag.

Dyskografia:
1995 - The Presidents of the United States of America (PopLlama/Columbia)
1996 - II (Columbia)
1998 - Pure Frosting (Columbia)
2000 - Lump (Sony) - składanka z największymi hitami zespołu.
2000 - Freaked Out and Small (MUSICBLITZ)
2004 - Love Everybody (PUSA Music)
2008 - These Are the Good Times People (Fugitive Recordings/EMI)

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Ulepsz teraz

Podobni wykonawcy

Aktualności

API Calls