Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń
Usuń

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Lata aktywności

    1996 – 2003 (7 lat)

  • Założono w

    Anacortes, Skagit County, Washington, Stany Zjednoczone

  • Członkowie

    • Phil Elverum

The Microphones to indie rockowy zespół założony w Olympii (USA). Jedynym stałym członkiem tego zespołu jest Phil Elverum.

Dyskografia:
* Microphone (1996)
* X-Ray Means Woman (1996)
* Wires and Cords (1997)
* Tests (1998)
* Don't Wake Me Up (1999)
* Window (2000)
* It Was Hot, We Stayed in the Water (2000)
* The Glow Pt. 2 (2001)
* Mount Eerie (2003)
* Live in Japan (2004)

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Subskrybuj teraz

Podobni wykonawcy

Features

API Calls