Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń
Usuń

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Lata aktywności

    2004 – teraz (16 lat)

  • Założono w

    Gympie, Queensland, Australia

  • Członkowie

    • Ahren Stringer
    • Imran Siddiqi (2011 – 2012)
    • Joe Longobardi
    • Joel Birch (2004 – teraz)

The Amity Affliction
http://www.facebook.com/theamityafflictionofficial
http://www.myspace.com/theamityaffliction
http://www.theamityaffliction.net/

Zespół grający post hardcore z Brisbane, Australia. Został utworzony w 2004 roku i od tego czasu wydał 2 EP-ki i 4 albumy.

Obecny skład:
Joel Birch - wokal
Ahren Stringer - gitara basowa / wokal
Dan Brown - gitara elektryczna
Joe Longobardi - perkusja

Dyskografia:
LP:
* Severed Ties (2008)
* Youngbloods (2010)
* Chasing Ghosts (2012)
* Let The Ocean Take Me (2014)
* This Could Be Heartbreak (2016)
* Misery (2018)
* Everyone Loves You…Once You Leave Them (2020)

EP:

* The Amity Affliction (2005)
* High Hopes (2007)

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Ulepsz teraz

Podobni wykonawcy

Aktualności

API Calls