Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Lata aktywności

    2004 – teraz (17 lat)

  • Założono w

    Gympie, Queensland, Australia

  • Członkowie

    • Ahren Stringer
    • Imran Siddiqi (2011 – 2012)
    • Joe Longobardi
    • Joel Birch (2004 – teraz)

The Amity Affliction
http://www.facebook.com/theamityafflictionofficial
http://www.myspace.com/theamityaffliction
http://www.theamityaffliction.net/

Zespół grający post hardcore z Brisbane, Australia. Został utworzony w 2004 roku i od tego czasu wydał 2 EP-ki i 4 albumy.

Obecny skład:
Joel Birch - wokal
Ahren Stringer - gitara basowa / wokal
Dan Brown - gitara elektryczna
Joe Longobardi - perkusja

Dyskografia:
LP:
* Severed Ties (2008)
* Youngbloods (2010)
* Chasing Ghosts (2012)
* Let The Ocean Take Me (2014)
* This Could Be Heartbreak (2016)
* Misery (2018)
* Everyone Loves You…Once You Leave Them (2020)

EP:

* The Amity Affliction (2005)
* High Hopes (2007)

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Ulepsz teraz

Podobni wykonawcy

Aktualności

API Calls