Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Lata aktywności

    1993 – teraz (25 lat)

The Stage Bottles to niemiecki zespół oi! & punk rockowy założony w 1993 roku. Grają eksperymentalny punk rock z elementami ska i reggae, teksty zespołu są w języku angielskim często o zabarwieniu antyfaszystowskim.

Obecny skład:
Olaf – Wokal/Saxofon
Marcel – Gitara
Philipp – Gitara Basowa
Olaf (O2) – Perkusja

Pierwszy skład zespołu:
Olaf – Saxofon
Manu – Wokal
Alex – Gitara
Erik – Gitara Basowa
Hoschi – Perkusja

Dyskografia:
1993: They are watching me EP
1994: Corruption & Murder LP (CD Rerelease in 1998)
1996: Take That EP
1998: Big Kick LP + CD
1999: Sometimes Antisocial but always antifascist EP
1999: Split EP mit No Respect
2000: we've got to fight LIVE LP vom '99 Gig mit den Upstarts im Hamburger Docs
2000: Fetter Skinhead Split MCD mit Los Fastidios
2001: I´ll live my life LP + CD
2002: Stage Bottles - 1993-2001 CD
2002: The Riot EP (Split mit Scrapy MCD + EP)
2004: New Flag LP + CD
2007: Mr. Punch LP + CD
2010: Power For Revenge LP + CD
2013: Fair Enough LP + CD
2013: One world, one crew EP
2013: Split MCD One world, one crew EP

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Subskrybuj teraz

Zewnętrzne linki

API Calls