Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

Niemiecki zespół tworzący muzykę z pogranicza synthpopu, futurepopu i EBMu. Założony został w 1994 roku we Frankfurcie.

Dyskografia

Albumy:

1999: Final Approach
2001: Paradox
2003: Advance Into Unknown
2005: Mind Over Matter
2007: Compendium
2009: In the Eye of the Beholder
2010: Compendium 2
2011: The Great Illusion
2013: Phenomena
2015: Heavenly Symphony
2015: Memorandum

EPki:

2004: Cause & Effect
2006: Final Assault (Totally Recharged)
2009: Rise and Fall
2009: Immortal

Edytuj wiki

API Calls