Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Lata aktywności

    2008 – 2018 (10 lat)

  • Członkowie

    • Marek Żurkowski (2015 – 2015)
    • Mateusz Stępień (2009 – 2012)
    • Natalia Krainz (2009 – 2012)
    • Paweł Sarna (2012 – 2014)
    • Sychy (2008 – 2018)

RSM został założony w kwietniu 2008 roku w Moskwie. Obecnie projekt rezyduje w Krakowie. Na każdej płycie prezentuje inny styl, jednak głównym tematem muzycznym jest dark electro i rhythmic noise. Teksty są w języku polskim, co jest rzadkim zjawiskiem na scenie. W 2018 roku zawiesił działalność.

Skład:
Dave Sychy (wokale, muzyka & teksty) (2008-)

Byli członkowie:
Zepsuta Maszyna (2008-2010)
Twig (2008)
Krainz (2009-2011)
STPN (2009, 2011-2012)
Dev_ (2011-2014)
Marek Żurkowski (2015)
Dyskografia:

2008.10.18 - Vas a Podrirrte Por Esas Putas Verdades (Demo - mp3)
2009.03.08 - Roztrwoń Swój Majątek (EP - Absetzer Records)
2009.08.03 - Rozpowszechnij Swoje Myśli (LP - Absetzer Records)
2010.11.01 - Realizuj Swoje Marzenia (EP - Absetzer Records / Halotan Records)
2011.09.10 - Rozwijaj Swoją Muzykę (LP - Halotan Records)
2013.11.30 - Roznieś Swoje Mocarstwo (EP)
2015.10.15 - Rozterki Seryjnego Mordercy (EP)

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Subskrybuj teraz

Zewnętrzne linki

API Calls