Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Lata aktywności

    2006 – teraz (15 lat)

  • Założono w

    Aschaffenburg, Bayern, Niemcy

W skład tego niemieckiego kwartetu wchodzą byli członkowie The Great Escape. Tworzą i grają przede wszystkim utwory instrumentalne pełne emocji, do wyrażania których wcale nie potrzebują słów. To inspirowana stoner rockiem bardzo ciekawa odmiana rocka psychodelicznego.

Seppi - Guitar
Norman - Keyboards
Matte - Bass
Steffen - Drums

Dyskografia:

My Sleeping Karma (2006)
Satya (2008)
Tri (2010)
Soma (2012)
Moksha (2015)
Mela Ananda - Live (2017)

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Ulepsz teraz

Podobni wykonawcy

Aktualności

API Calls