Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

Pochodząca z rosyjskiej miejscowości Rostov-na-Donu grupa indie post-punkowa. Na koncie mają póki co dwa epki oraz trzy pełne wydawnictwa. Grają od 2005 roku.

Dyskografia:
2008 – Horse EP
2009 – Bear EP
2010 – Alps LP
2012 – Calendar LP
2015 – Poverty LP

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Ulepsz teraz

Podobni wykonawcy

Aktualności

API Calls