Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń
Usuń

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Lata aktywności

    2007 – teraz (12 lat)

  • Założono w

    Hamburg, Niemcy

  • Członkowie

    • Bo Six (2009 – teraz)
    • Chris Harms
    • Gared Dirge (2010 – teraz)
    • Sebsta Lindström (2008 – 2011)

Lord of the Lost to niemiecka grupa pochodząca z Hamburga grająca Dark Rock/Metal. Zespół został założony w 2007 przez Chrisa Harmsa. W jednym z wywiadów Chris przyznał, że czerpie inspirację z takich artystów jak Rammstein, Marilyn Manson, Nine Inch Nails, czy Lady Gaga.

Oficjalna strona Polskiego fanklubu na Facebooku: https://www.facebook.com/MinionsOfTheLost
i aktualny fanpage: https://www.facebook.com/LOTLPoland

Członkowie zespołu:
Chris „The Lord“ Harms- wokal, gitara i wiolonczela
Class Grenayde (od 2009) - gitara basowa
Gared Dirge (od 2010) - pianino, syntezator, perkusja, gitara, theremin
Pi (od 2017) - gitara
Niklas Kahl (muzyk koncertowy od 2017) - perkusja

Byli członkowie:
Sensai (2008–2010) - gitara
Sebsta Lindström (2008–2011) - gitara
Any Wayst (2008–2011) - perkusja
Christian „Disco“ Schellhorn (2012–2014) - perkusja
Borislav „Bo Six“ Crnogorac (2009–2016) - gitara
Tobias Mertens (2014–2017) -perkusja

Dyskografia:
2010: Fears
2011: Antagony
2011: Beside & Beyond
2012: Die Tomorrow
2013: We Give Our Hearts (Live auf St. Pauli)
2014: From the Flame Into the Fire
2014: MMXIV
2015: Swan Songs
2015: Full Metal Whore
2015: A Night To Remember - Live Acoustic in Hamburg
2016: Empyrean
2017: Swan Songs II
2018: Thornstar
2018: Confession: Live at Christuskirche
2018: Ruins
2019: Thornstar (Instrumental Version)
2019: Till Death Us Do Part

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Subskrybuj teraz

Podobni wykonawcy

Features

API Calls