Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Lata aktywności

    2000 – teraz (18 lat)

  • Członkowie

Black metalowy zespół z Finlandii (Helsinki) założony w 2000 roku. Korgonthurus został rozwiązany już rok później przez Kryth'a, który opuścił zespół wraz z Fyrgo i Seditem, lecz niedługo potem bo w 2002 roku, zespół został reaktywowany poprzez dołączenie do składu Corvusa, Necrona, U666 i samego Kryth'a.

Dyskografia:
2001 - Root Of Evil - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -(demo)
2001 - Black Wings Of Hate - - - - - - - - - - - - - - - -(demo)
2003 - Promo - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -(demo)
2003 - Ikuisuuden Arvet - - - - - - - - - - - - - - - - - - -(compilation)
2005 - Korgonthurus - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - (EP)
2007 - Ristillä Mädäntyen - - - - - - - - - - - - - - - - - -(EP)
2008 - Salvation Through Despair - - - - - - - - - - - (split)
2009 - Marras
2009 - Korgonthurus / Bloodhammer - - - - - - - - (split)
2010 - Korgonthurus / Musta Kappeli - - - - - - - - -(split)
2010 - Tapa itsesi - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - (EP)
2013 - North Karelian Black Winds - - - - - - - - - - -(split)
2014 - Ikuisuuden arvet (Alternate Version) - - - -(compilation)
2016 - Vuohen siunaus

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Subskrybuj teraz

API Calls