Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń
Usuń

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Urodzony

    1 września 1969 (wiek 49)

  • Urodzony w

    Alcalá de Guadaíra, Sevilla, Andalucía, Hiszpania

El Arrebato - jego prawdziwe nazwisko to Javier Labandón. Urodził się 1 września 1969 roku w Sewilli. Karierę rozpoczął w 1988 roku w zespole Piel Morena, lecz swoją pierwszą solową płytę "Poquito a Poco" wydał dopiero 13 lat później. Tworzy muzykę gatunku rumba-pop i flamenco-pop.

Dyskografia :
* 2001: Poquito A Poco
* 2003: Una Noche Con Arte
* 2004: Que Salga el Sol Por Donde Quiera
* 2005: Grandes Éxitos
* 2006: Un Cuartito Pa' Mis Cosas
* 2008: Mundología
* 2010: Lo Que el Viento Me Dejó
* 2012: Campamento Labandón
* 2014: La Música de Tus Tacones
* 2017: Músico de Guardia

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Subskrybuj teraz

Zewnętrzne linki

API Calls