Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Lata aktywności

    2004 – teraz (15 lat)

Zespół z Kielc i Radomia założony w 2004 roku. Solidny, klimatyczny i obskurnie brzmiący black metal, który nie wchodzi tak łatwo jak zakąska i trzeba przysiąść, żeby wejść w klimat tej muzyki.
Wydają pod szyldem Under the Sign of Garazel.

Dyskografia:

Angel of Poison and Death (2006)
Treading the Darker Paths (2007)
Odd Spirituality (2007)
Häxan (2008)
Conjurers of Archaic Powers (2009)
Ridden with Holy Grace/The Black Prophecy (2011)
Spectres over Transylvania (2011)
Henbane (2013)
Coven, or Evil Ways Instead of Love (2016)
Sinister, or Treading the Darker Paths (2018)

Skład:

Minski - Bass
W. Earl - Drums
Machine - Guitars
Mark of the Devil - Vocals

Byli członkowie:

de Retz - Bass
Devil's Kin - Drums

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Subskrybuj teraz

API Calls