Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń
Usuń

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Lata aktywności

    2009 – teraz (12 lat)

  • Członkowie

    • Bas "Bazz" Barnasconi (2009 – teraz)
    • Charles Dons (2009 – teraz)

Bazzookas
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
Bazzookas
Bazzookas 2015
Bazzookas 2015
Achtergrondinformatie
Jaren actief 2009-heden
Oorsprong Nederland
Genre(s) Disco, ska
Leden
zanger Bas "Bazz" Barnasconi
drummer Marcel van Gastel
basgitarist Bart Heijs
zanger, gitarist Charles Dons
zanger, gitarist Symen Verbruggen
trombonist Niek Melchers
toetsenist Jonas Wegewijs
trompettist Niels van Willegen
Officiële website
Portaal Portaalicoon Muziek

Bazzookas is een band geformeerd uit leden van The Palookas en VanKatoen, opgericht in 2009. De Bazzookas spelen disco met de herkenbare ska afterbeat.

Op 22 november 2009 bracht de groep de eerste ep Supervette sixpack met de single Doe het dan Zelf uit. Het album Kaboem! werd in 2011 uitgegeven in combinatie met een stripalbum van Nozzman. In een uitverkocht Paradiso werd begin 2012 de live-dvd Groeten uit Paradiso opgenomen. Naast de dvd werd de registratie ook op vinyl uitgegeven. In oktober 2012 speelden de Bazzookas bij De Wereld Draait Door hun single Skanken. Toen in februari 2013 bekend werd dat koningin Beatrix zou aftreden, werd een YouTubeclipje bij het nummer Schuif es op ("Schuif es op Bea, nou mag ik") binnen twee dagen 100.000 keer bekeken en ook vertoond in het televisieprogramma Hart van Nederland van SBS6.

De Bazzookas spelen met hun Nederlandstalige nummers jaarlijks op grote internationale festivals, waaronder Sziget festival (Hongarije), de Gentse Feesten (Belgie), Blue Mountains festival (Australie), Reeperbahn festival (Duitsland) en Pohoda festival (Slowakije).
Bazzookas 2015
Bazzookas 2015
Bandleden

Bas "Bazz" Barnasconi - zang
Marcel van Gastel - drums
Bart Heijs - basgitaar
Charles Dons - zang en gitaar
Symen Verbruggen - zang en gitaar
Jonas Wegewijs - toetsenist
Niels van Willegen - trompet
Niek Melchers - trombone

Discografie
Jaar Albumtitel
2018 Single "Fiësta Bazzookas"
2017 Single "Knallen met de kerst"
2017 Single "Stapelgek"
2017 Single "Dansen"
2017 Cd-album "Ska.world"
2015 Single "Vertrouw me ft. Carel Kraayenhof"
2014 Single "Win win situatie"
2013 Cd-album "Skaradio.nl"
2013 Single "O O O"
2013 Single "LIEG dat je van me houdt"
2013 Single "Skanken"
2012 Single "Geen Violen"
2012 Dvd/vinyl Groeten uit Paradiso Live opgenomen in Paradiso
2011 Cd-album Kaboem Eerste officiële album
2009 Ep Supervette sixpack met de single "Doe het dan Zelf"
2009 Single "Doe het dan Zelf akoestisch ft. Geert Chatrou"

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Ulepsz teraz

Podobni wykonawcy

Aktualności

API Calls