Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Lata aktywności

    2008 – teraz (10 lat)

An Autumn for Crippled Children to zespół założony w 2008 roku w Holandii. Grają depresyjny, eksperymentalny doom / black metal. Zespół składa się z 3 osób, których imiona i nazwiska są utrzymywane w tajemnicy.

https://www.facebook.com/pages/An-Autumn-For-Crippled-Children/108017119243983
http://www.metal-archives.com/band/view/id/3540302963

Nazwa zespołu została zaczerpnięta z tytułu piosenki kapeli Ebony Lake.

Dyskografia:

2010 - Lost
2011 - Everything
2012 - Only the Ocean Knows
2013 - Hearts of Light | Blossoms (EP)
2013 - Try Not to Destroy Everything You Love
2014 - Try Not to Love Everything You Destroy (EP)
2015 - The Long Goodbye
2015 - Portugal (EP)
2016 - Eternal

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Subskrybuj teraz

Zewnętrzne linki

API Calls