Odtwarzanie przez Spotify Odtwarzanie przez YouTube
Przejdź do wideo YouTube

Ładowanie odtwarzacza...

Scrobblujesz ze Spotify?

Powiąż swoje konto Spotify ze swoim kontem Last.fm i scrobbluj wszystko czego słuchasz z aplikacji Spotify na każdym urządzeniu lub platformie.

Powiąż ze Spotify

Usuń

Dostępna jest nowa wersja Last.fm, aby wszystko działało poprawnie, przeładuj serwis.

Biografia

  • Lata aktywności

    2004 – teraz (18 lat)

  • Założono w

    Minneapolis–Saint Paul, Minnesota, Stany Zjednoczone

  • Członkowie

    • Anthony Notarmaso (2008 – teraz)
    • Dan Carle (2008 – teraz)
    • Grant Luoma (2007 – 2008)
    • Justin Lowe (2004 – 2015)
    • Lerichard Foral (2004 – teraz)
    • Nick Wellner (2004 – 2007)
    • Trent Hafdahl (2004 – teraz)

After the Burial - Amerykański zespół metalcore'owy założony w 2004 roku w Twin Cities. W muzyce zespołu słychać wyraźne inspiracje takimi gatunkami jak metalcore, progresywny metal, death metal czy deathcore.

Dyskografia
Forging a Future Self (2007)
Rareform (2008)
In Dreams (2010)
This Life Is All We Have (2013)
Wolves Within (2013)
Dig Deep (2016)
Evergreen (2019)

Obecny skład
Adrian Oropeza - gitara basowa
Trent Hafdahl - gitara prowadząca, wokal poboczny
Dan Carle - perkusja
Anthony Notarmaso - wokal

Byli członkowie
Justin Lowe <3
Greg Erickson
Nick Wellner
Eric Robles
Grant Luoma
Lerichard "Lee" Foral

Edytuj wiki

Nie chcesz oglądać reklam? Ulepsz teraz

Podobni wykonawcy

Aktualności

API Calls