Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Lyrics

Ibarat kembang nu ligar di taman
Seungit nyambuang awun-awunan
Jadi pujaan di antara kumbang
Kumbang nu kasmaran loba nu kabandang

Ayeuna kembang geus layu
Teu aya nu maliré deui
Daunna tos ngarangrangan
Marurag, marurag jadi kalakay

Lyrics continue below...

Don't want to see ads? Subscribe now

Karunya pisan
Duh nasib kembang
Tos ilang seungitna
Tos layu rupana
Kumbang ninggalkeun
Sanggeus meunang seuseungitna

Tong wara nalangsa
Kuring gé réla
Mun anjeun narima
Citresna ieu rasa
Ubar salira nu keur lara

Ibarat kembang nu ligar di taman
Seungit nyambuang awun-awunan
Jadi pujaan di antara kumbang
Kumbang nu kasmaran loba nu kabandang

Ayeuna kembang geus layu
Teu aya nu maliré deui
Daunna tos ngarangrangan
Marurag, marurag jadi kalakay

Karunya pisan
Duh nasib kembang
Tos ilang seungitna
Tos layu rupana
Kumbang ninggalkeun
Sanggeus meunang seuseungitna

Tong wara nalangsa
Kuring gé réla
Mun anjeun narima
Citresna ieu rasa

Ubar salira nu keur lara

Don't want to see ads? Subscribe now

Features

API Calls