Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Lyrics

Beut ku teu disangka tadina
Anjeun malih warni mindah rasa
Nu harita mantengkeun tali katresna
Naha aya naon?

Na atuh ayeuna anjeun
Dumadak beut nyapihkeun ka asih
Mangsa impian meuhpeuy kadeudeuh
Naha geuning beut téga

Lyrics continue below...

Don't want to see ads? Subscribe now

Lamun anjeun geus teu suka
Lamun anjeun geus teu cinta
Beut ayeuna
Na atuh lain harita
Na atuh karék ayeuna
Di mangsa akang mépéndé tresna
Naha teu émut harita
Urang nyieun lampah nirca
Ngogo kasono

Geuning sakotrét
Anjeun nyieuhkeun rasa tiheula

Na atuh ayeuna anjeun
Dumadak beut nyapihkeun ka asih
Mangsa impian meuhpeuy kadeudeuh
Naha geuning beut téga

Lamun anjeun geus teu suka
Lamun anjeun geus teu cinta
Beut ayeuna
Na atuh lain harita
Na atuh karék ayeuna
Di mangsa akang mépéndé tresna
Naha teu émut harita
Urang nyieun lampah nirca
Ngogo kasono

Geuning sakotrét
Anjeun nyieuhkeun rasa tiheula

Lamun anjeun geus teu suka
Lamun anjeun geus teu cinta
Beut ayeuna
Na atuh lain harita
Na atuh karék ayeuna
Di mangsa akang mépéndé tresna
Naha teu émut harita
Urang nyieun lampah nirca
Ngogo kasono

Geuning sakotrét
Anjeun nyieuhkeun rasa tiheula

Don't want to see ads? Subscribe now

Features

API Calls