Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Bojo Biduan - Lyrics

Abote wong lanang yen nduwe bojo biduan
Kudu biso sabar ora cemburuan

Ora mokal bubar anggone bebrayan
Pancen gaweane dadi artis panggungan
Ning kono ning kene nyanyi karo bergoyang
Mulo biasane bengi yen kundur tanggapan
Pengen langsung sare wegah dijak dolanan
Sing marai kuatir atine wong lanang
Manggung mrono mrene cari perhatian
Opo maneh yen nganggo klambi sing cingkrang cingkrang
Genit mripate goyangane merangsang

Pegatan jalarane mung cemburuan

Kudu biso sabar ora cemburuan

Ora mokal bubar anggone bebrayan
Pancen gaweane dadi artis panggungan
Ning kono ning kene nyanyi karo bergoyang

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls