Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Lgm. Mawar Biru - Lyrics

.1
Tumetesing waspaku
Ora tega rasaning atiku
Ninggalake…sliramu
Priya idhamanku
Tansah katon esemmu
Ngawe-awe rasaning atiku
Ngelingake…
Nalika bareng mlaku-mlaku
Ora nyana ora ngira, yen ngene dadine
Aku kudu melu,
Ndherek'ake rama lan ibuku
Mulih nyang ndesaku
Wekasan mung welingku
Aku nitip kembang mawar biru
Openana minangka tandha katresnanku

Ora nyana ora ngira, yen ngene dadine
Aku kudu melu,
Ndherek'ake rama lan ibuku
Mulih nyang ndesaku
Wekasan mung welingku
Aku nitip kembang mawar biru
Openana minangka tandha katresnanku
Wis rampung

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls