Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Tibo Mburi (Versi Dangdut Koplo) - Lyrics

Aku dewekan ning dalan prapatan
Sakwise kowe ngajak bubaran
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo dewe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Mlaku nem wulan aku iseh dewekan
Krungu kabar kowe arep tunangan
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo kowe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(Kowe ngerti aku ora gampang
Kadung suwe dewe bebarengan
Nanging Gusti duwe dalan liyo
Aku kudu lilo, aku kudu nerimo lan legowo)

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
(kowe kudu nerimo lan legowo)

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls