Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Kelingan Mantan - Lyrics

Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Kelingan awale kita ketemu di sana
Berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

Sumpah janji tresno iki aku karo koe
Mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
Mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Dek opo iki bukti katresnanmu marang aku
Koe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Rodo sue wes sesasi koe ra ngabari
Aku bingung kudu goleki sliramu neng ngendi

Yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
Walaupun ati iki gor isone pasrah
Bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku
Senajan koe wes gawe cidro neng atiku

Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
Mergani tresno iki tak direstui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
Mergani tresno iki tak direstui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati, lilakno aku kanti ikhlas at

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls