Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Biography

You are viewing an old version of this wiki. View the latest version.

  • Years Active

    1990 – present (28 years)

POLISH:

Sweet Noise - polska grupa muzyczna wykonująca hard rock z wpływami hardcore i muzyki elektronicznej. Ostatnio coraz bardziej skłania się w stronę metalu alternatywnego. Obecnie zespół pracuje nad swoim piątym studyjnym albumem. Ze Sweet Noise powiązane jest Noisenation - zgrupowanie młodych artystów, wspieranych przez zespół. Oficjalna strona zespołu: www.sweetnoise.org .

Muzycy:
* Piotr Mohamed "Glaca" - śpiew
* Tomasz Osiński "Magic", "Mały" - gitara elektryczna
* Henry Tod - gitara basowa
* Tomasz Kościelny "Kostek" - DJ
* "Fala" - gitara elektryczna
* "Rybak" - instrumenty perkusyjne
* Vahan Bego - scenografia

Dyskografia:

LP
* (1995) Respect (CD Izabelin Studio)
* (1996) Getto (CD Izabelin Studio, Polygram Polska)
* (1997) Ghetto (CD Polygram Polska)
* (1998) Koniec Wieku (CD Universal Music Polska)
* (1999) The End Of Century (CD Universal Music Polska)
* (2002) Czas Ludzi Cienia (CD Jazz'n'Java, Noise INC., pomaton EMI)
* (2003) Revolta (CD Jazz'n'Java, Noise INC., pomaton EMI)
* (2003) Revolta/ Czas Ludzi Cienia (Jewel Box CD Jazz'n'Java, Noise INC., pomaton EMI)

SP
* (1994) Godność (SP)
* (1995) Cisza (SP)
* (1996) Wyżej (SP)
* (1996) Bruk (SP)
* (1997) Ghetto (SP)
* (1998) W Imię Boga (SP)
* (1998) Płomień Życia (SP)
* (2002) Dzisiaj mnie kochasz, Jutro nienawidzisz (SP) (gościnnie Anna Maria Jopek)
* (2002) Nie było (SP)
* (2002) N.U.E.R.H.A. (SP)
* (2003) Jeden taki dzień (SP) (gościnnie Peja)
* (2003) Nie było (SP) (gościnnie Edyta Górniak)

DVD
* (2003) Przystanek Woodstock - Live (DVD Złoty Melon, Noise INC., Pomaton EMI)

Bootleg
* (2002) Live Przystanek Woodstock 2001
* (2004) Droga Do czasu Ludzi Cienia

ENGLISH:

Sweet Noise - polish music group playing hard rock with elements of hardcore and electronic music, and Lately alternative metal. Official website: www.sweetnoise.org .

Sweet Noise are:
* Piotr Mohamed "Glaca" - singing
* Tomasz Osiński "Magic", "Mały" - electric guitar
* Henry Tod - bass guitar
* Tomasz Kościelny "Kostek" - DJ
* "Fala" - electric guitar
* "Rybak" - percussion
* Vahan Bego - stage design

Discography:

LP
* (1995) Respect (CD Izabelin Studio)
* (1996) Getto (CD Izabelin Studio, Polygram Polska)
* (1997) Ghetto (CD Polygram Polska)
* (1998) Koniec Wieku (CD Universal Music Polska)
* (1999) The End Of Century (CD Universal Music Polska)
* (2002) Czas Ludzi Cienia (CD Jazz'n'Java, Noise INC., pomaton EMI)
* (2003) Revolta (CD Jazz'n'Java, Noise INC., pomaton EMI)
* (2003) Revolta/ Czas Ludzi Cienia (Jewel Box CD Jazz'n'Java, Noise INC., pomaton EMI)

SP
* (1994) Godność (SP)
* (1995) Cisza (SP)
* (1996) Wyżej (SP)
* (1996) Bruk (SP)
* (1997) Ghetto (SP)
* (1998) W Imię Boga (SP)
* (1998) Płomień Życia (SP)
* (2002) Dzisiaj mnie kochasz, Jutro nienawidzisz (SP) (featuring Anna Maria Jopek)
* (2002) Nie było (SP)
* (2002) N.U.E.R.H.A. (SP)
* (2003) Jeden taki dzień (SP) (featuring Peja)
* (2003) Nie było (SP) (featuring Edyta Górniak)

DVD
* (2003) Przystanek Woodstock - Live (DVD Złoty Melon, Noise INC., Pomaton EMI)

Bootleg
* (2002) Live Przystanek Woodstock 2001
* (2004) Droga Do czasu Ludzi Cienia

Don't want to see ads? Subscribe now

External Links

API Calls