Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Suket Teki - Lyrics

Inyong tak sing ngalah
Trima mundur timbang lara ngati
Tak oyako wong rika wis lali
Ora bakal bali
Paribasan awak urip gari balung
Lilo nyong nglakoni
Jebule janjimu
Jebule sumpahmu
Ra biso digugu
Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe suwe sapa wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sing nyatane
Rika malah nggandeng wadon liyane
Enyong nandur pari jebul
Tukule malah suket teki
Paribasan awak urip gari balung
Lilo nyong nglakoni
Jebule janjimu
Jebule sumpahmu
Ra biso digugu
Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe suwe sapa wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sing nyatane
Rika malah nggandeng wadon liyane
Enyong nandur pari jebule
Tukule malah suket teki

Writer(s): didi kempot

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls