Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Piraku Kudu Di Perkosa - Lyrics

Poe ieu otak rada harapeuk
Sirah lalieur sesa nginum peuting
Kaluar imah neangan tenjoan
Awewe lewat di hareupeun mata

Make pakean asa kurang bahan
Kos pilem bokep na cd bajakan
Salah sorangan nyieun aing jangar
Pameran gratis di sisieun jalan

Ditempokeun awak sia lakah nyentak
Rek ditoel tapi aing rada mikir heula
Diantepkeun sia ciga nu merean
Piraku ku aing kudu diperkosa??

Make calana asa cangcut doang
Jeng make baju asa kutang doang
Dangdanan sia emang kumaha sia
Jeng mata aing ge kumaha aing

Ditempokeun awak sia lakah nyentak
Rek ditoel tapi aing rada mikir heula
Diantepkeun sia ciga nu merean
Piraku ku aing kudu diperkosa??

Ditempokeun awak sia lakah nyentak
Rek ditoel tapi aing rada mikir heula
Diantepkeun sia ciga nu merean
Piraku ku aing kudu diperkosa??

Ditempokeun awak sia lakah nyentak
Rek ditoel tapi aing rada mikir heula
Diantepkeun sia ciga nu merean
Piraku ku aing kudu diperkosa??

Ditempokeun awak sia lakah nyentak
Rek ditoel tapi aing rada mikir heula
Diantepkeun sia ciga nu merean
Piraku ku aing kudu diperkosa??
Piraku ku aing kudu diperkosa??

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls