Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Black Cat - Lyrics

Rumongso paling rojo ning kene
Liyane diremehke
Kabeh kudu manut kandhane
Minggato rasah mrene
Ning kene… rasah rene…Sengojo ra krungu, marakke nesu…Pengen aku nggebuk cangkemmu
Omong ndobos ning ngarepku
Mung tak wangsuli, prex asu…Reff: Ra urusan… 4x
Mben dino njegog koyo asu
Aku rasudi krungu
Kabeh ra seneng ngerti watakmu
Sing mesti gawe nesu
Nesu… gawe nesu…Cocotmu, mati su…Pengen aku nggebuk cangkemmu
Omong ndobos ning ngarepku
Mung tak wangsuli, prex asu…

Similar Tracks

Similar Artists

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls