Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Sayang 2 - Lyrics

cobo rungokno
tembang kangenku iki
dewi/dewo asmoro tulong omongno
aku iseh ngenteni

ombak segoro
kok sajak ngelingake
nambahi kangenku soyo gede
nganti kepati-pati

andaikan sayangku
sak iki iseh ono neng kene
kita akan selalu memadu cinta
bunga ing atiku sedih ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel dieremake
mung lam-laman marang esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedipan moto
wes marem atiku

cobo rungokno
tembang kangenku iki
dewi/dewo asmoro tulong omongno
aku iseh ngenteni

ombak segoro
kok sajak ngelingake
nambahi kangenku soyo gede
nganti kepati-pati
Kapan ku bertemu sak kedipan moto

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls