Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Pokemon - Lyrics

mas aku njaluk sing gede pangapuramu
sejatine aku isih tresno awakmu
tak akoni pancene aku sing kleru
ojo lungo kangmas, pancen aku sing salah
cukup semene wae anggonku ngerasake
ngerasake sliramu sing malah nyepeleke
jare tresno aku kok aku mbok sio-sio
polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo
kangmas dudu atiku gawe gelo atimu
pancen iki salahku, aku sing ninggal awakmu
netes weluh iki mergo kangen marang kowe
opo kowe ngerasake opo sing tak rasakke
duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi
aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on
ati iki isih tresno marang sliramu
jembarno pangapuramu kanggo awakku
snajan dirimu bacut cidro lan kejeron
kangmas mbok balio neng aku, kowe ojo move on
neng ati rasane nyesek soyo tenanan
anggonku ngerasake nganti koyo uwong edan
saben mbengin yawang fotomu dadi kelingan
nalikane aku ro kowe foto selfie bebarengan
getun ati iki yen uwes ngapusi
salahmu dewe mergo kowe sing njalari
pancen salah tak akoni aku salah
uwes gawe loro wes gawe uripku bubrah
duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi
aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on
duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi
aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls