Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Pitek Angkrem - Lyrics

[00: 00.00] huhu
[00: 24.00] Jamane jaman abg
[00: 27.00] Akeh prawan sing ketok udele
[00: 30.00] Dikandane kok malah ngece
[00: 33.00] Jarene nambahi pede
[00: 37.00] Ora isin karo bapake
[00: 40.00] Udele bodong sak onde onde
[00: 46.00] Adang ketan di wadahi tampah
[00: 49.00] Akeh prawan sing lali omah
[00: 52.00] Pamite budal kuliah
[00: 56.00] Bareng wis balek la kok gendong bocah
[00: 59.00] Bareng wis mulih kok di celuk mamah
[01: 02.00] Salahe dewe kok kakean polah
[01: 08.00] Pitik angkrem selikur dino
[01: 11.00] Bareng wis netes sae ra podo
[01: 15.00] Ora bedo karo menungso
[01: 18.00] Ono sing apik ono sing olo
[01: 21.00] Ono sing pelit ono sing lumo
[01: 25.00] Ono sing pelit ono sing lumo
[01: 31.00] Wong sugih amale kurang
[01: 33.00] Lek mati di pangan garangan
[01: 37.00] Lek sampean amale gede
[01: 40.00] Ning akherat kari enak e
[01: 44.00] Ning swargo masak masak dewe
[01: 47.00] Ning akherat di tukokne hp
[01: 53.00] Tondo tondone wong pelit
[01: 56.00] Jare amal lair ragu ragu
[01: 59.00] Ibarate ono kang ngamen
[02: 03.00] Deke malah etok etok turu
[02: 06.00] Etok etok turu karo senden bangku
[02: 09.00] Etok etok turu karo mesem guyu
[02: 12.00] Etok etok turu karo lirik aku
[02: 40.00] Jamane jaman abg
[02: 42.00] Akeh prawan sing ketok udele
[02: 46.00] Dikandane kok malah ngece
[02: 49.00] Jarene nambahi pede
[02: 52.00] Ora isin karo bapake
[02: 56.00] Udele bodong sak onde onde
[03: 01.00] Adang ketan di wadahi tampah
[03: 04.00] Akeh prawan sing lali omah
[03: 08.00] Pamite budal kuliah
[03: 11.00] Bareng wis balek la kok gendong bocah
[03: 14.00] Bareng wis mulih kok di celuk mamah
[03: 18.00] Salahe dewe kok kakean polah
[03: 24.00] Pitik angkrem selikur dino
[03: 26.00] Bareng wis netes sae ra podo
[03: 30.00] Ora bedo karo menungso
[03: 33.00] Ono sing apik ono sing olo
[03: 37.00] Ono sing pelit ono sing lumo
[03: 40.00] Ono sing pelit ono sing lumo
[03: 46.00] Wong sugih amale kurang
[03: 49.00] Lek mati di pangan garangan
[03: 52.00] Lek sampean amale gede
[03: 56.00] Ning akherat kari enak e
[03: 59.00] Ning swargo masak masak dewe
[04: 02.00] Ning akherat di tukokne hp
[04: 08.00] Tondo tondone wong pelit
[04: 11.00] Jare amal lair ragu ragu
[04: 15.00] Ibarate ono kang ngamen
[04: 18.00] Deke malah etok etok turu
[04: 21.00] Etok etok turu karo senden bangku
[04: 24.00] Etok etok turu karo mesem guyu
[04: 28.00] Etok etok turu karo lirik aku

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls