Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Ojo Nguber Welas - Lyrics

sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
isun weruh dewek riko suloyo
isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
isun weruh dewek riko suloyo
isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

pontang panting awak iki naliko demen xliramu
molak malik mikir kowe lali awan lali bengi
biyen kowe jalok neng aku ra ninggalno awakmu
tak jogo setengah mati jebule kowe natoni
salah apa aku iki kok tego mblenjani
pungkasane kowe nglali sejatine aku iki
sak dowo dowone dalan panggah dowoan omongmu
sak ombone alas roban tetep pmboan alasanmu

dinggo paran riko nguber demene
wong welas isun ngelebihi welase
dinggo paran riko nguber demene
wong welas isun ngelebihi teko ring welase

sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
isun weruh dewek riko suloyo
isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

nyembure tresno iki mancur welas nggambarno
firasat batin iki mulo cetho nyatakno
sak pinter pintere bathang kok delike
gondo ra kepenak njangget cek saklawase

dinggo paran riko nguber demene
wong welas isun ngelebihi welase
dinggo paran riko nguber demene
wong welas isun ngelebihi teko ring welase

dinggo paran riko nguber demene
wong welas isun ngelebihi welase
dinggo paran riko nguber demene
wong welas isun ngelebihi teko ring welase

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls