Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Bojo Mokong - Lyrics

Kowe sak penakmu dewe
Ra ngenggep aku bojone
Ora miker tah awakmu
Tumindakmu kuwi nyikso batinku[RAP]Pancen kowe mokong
Wedi rai wani bokong
Ndelik ning kempit kelek
Wani yen ono wong tuwek
Kau bisanya mendongkrong
Delak delek kayak kingkong
Kau pintaku setia
Nyatanya kau yang mendua
Aku wes sego tempong
Jawaku iso ngemong
Merjuangno awakmu
Sampek aku tambah kuru
Tapi opo nyatane
Nggrogot peloh sak isine
Ku ra ono benere
Malah terus salah wae[REFF]Kowe sak penakmu dewe
Ra ngenggep aku bojone
Ora miker tah awakmu
Tumindakmu kuwi nyikso batinku
Loro ati iki loro
Ra ngerasakno malah maido
Koyo mbeset mbeset dodo
Atiku nelongso kowene ra ngerasakno[RAP]Kowe pancen pabu nanging utekmu lucu
Gawanane muring mikirmu dadi miring
Deloken to polahmu kowe raiso mlayu
Ketoke ngguya ngguyu
Athooh Athoh nong atimu
Saiki kon rasakno urip gae karepmu
Sing jaremu kepenak iso urip tanpo aku
Aku mung nyawang wae
Tekan sepiro buktine
Tampak dari matamu ketoke galau melulu[REFF]Kowe sak penakmu dewe
Ra ngenggep aku bojone
Ora miker tah awakmu
Tumindakmu kuwi nyikso batinku
Loro ati iki loro
Ra ngerasakno malah maido
Koyo mbeset mbeset dodo
Atiku nelongso kowene ra ngerasakno[RAP]Kowe yo kowe golek senengmu dewe
Kabeh kekarepanmu pancen kudu tak gugu
Amergo kowe demen kakumu kenemenen
Limpahne kabeh salah, kamu bilang aku gendeng
Aku ora ngerti tapi kowe sok ngerti
Ra ngangge musyawarah selalu marah marah
Mikiro akibate, deloken resikone
Kowe tak pernah perduli, nyari menang sendiri[REFF]Loro ati iki loro
Ra ngerasakno malah maido
Koyo mbeset mbeset dodo
Atiku nelongso kowene ra ngerasakno
Kowe sak penakmu dewe
Ra ngenggep aku bojone
Ora miker tah awakmu
Tumindakmu kuwi nyikso batinku
Tumindakmu kuwi nyikso batinku
Tumindakmu kuwi nyikso batinku

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls