Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Tresno Saklawase - Lyrics

Ra bakal tak lalekke kenanganku karo koe
Yo mung siji tak karepke dadio awakmu dewe
Opo sing tok rasake yo mung koe tresno sak lawase

Tresno tulus ning ati ing njero dodo iki
Ra bakal tak lalekke janjimu sing tok ucapke
Aku bakal eling marang awakmu
Senajan tau nggawe cidro ning njero atiku

Tresno ning urip ku mung tansah kanggo awakmu
Nanging ngopo? koe malah ninggalke aku

Roso ning ati iki ra bakal iso tok apusi
Rino klawan wengi aku tansah ngenteni
Tresnoku marang awakmu ra bakal iso mati
Ibarat banyu mili tresno ku tulus lan suci

Ra bakal tak lalekke kenanganku karo koe
Yo mung siji tak karepke dadio awakmu dewe
Opo sing tok rasake yo mung koe tresno sak lawase

Nanging kabeh kui mung ning njero impenku
Senajan janjimu mbiyen yong mung palsu

Saiki tresna mu wes minggat mlayu seko aku
Janji seko lambemu jebule yo mung lunyu
Ra bedo adoh seko polah lan tingkah lakumu
Kabeh kui dadi kenanganku karo koe

Dadio awakmu dewe opo sing tok rasakke
Marang janjimu mbiyen sing wes tok ucapke
Saiki aku getun tibo tembe mburine
Mergo aku ra nggugu opo sing wes tok kandakke

Ra bakal tak lalekke kenanganku karo koe
Yo mung siji tak karepke dadio awakmu dewe
Opo sing tok rasake yo mung koe tresno sak lawase

Saiki kenangan ku wes bubar dadi awu
Kabeh kui wes musno ilang seko uripku
Opo mergo bondo koe banjur lungo
Isoku yo mung ngene ra nduwe opo opo

Saiki aku trimo pasrah karo sing kuoso
Mugo koe iso dadi koyo sing tak karepke
Urip bareng dadi siji ro koe sak lawase
Duh gusti tulungono awakku iki
Aku tresno ro koe ngasi tekane mati
Mugo awkku dewe iso urip bareng dadi siji

Ra bakal tak lalekke kenanganku karo koe
Yo mung siji tak karepke dadio awakmu dewe
Opo sing tok rasake yo mung koe tresno sak lawase

Ra bakal tak lalekke kenanganku karo koe
Yo mung siji tak karepke dadio awakmu dewe
Opo sing tok rasake yo mung koe tresno sak lawase

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls