Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Ninggal Janji - Lyrics

dulu begitu indah
saaat kau bersamaku
dulu begitu mesra
saat kau di sampingku

namun semua itu
pupus, hilang
dan tak tersisa lagi

janji yang kau ucap dulu itu
tinggalah kenangan

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

#Rapp#
Jarene ra mblenjanji
jebul nyatane endi
lungo ara bali-bali
malah ninggalke janji

opo wes ra kelingan
karo awakku iki
sing mbyen tok tresnani
roso tekan e mati

yen ngono cen pengenmu
ngomong o terus terang
rausah gawe coro
medotke sesambungan

nek wes cukup semene
anggonmu le bebrayan
kabeh tk pupus wae
timbang ngrusak pikiran

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

#Rapp#
yen kabeh mau salahku aku njaluk ngapura
opo koe lungo mergo aku ra sugeh bondo
omonganmu polah tingkahmu ratau ngajeni aku
sak kepenak e dewe awakmu gawe loro atiku
opo iki garis e aku ro kowe pisah
wes wegah gagas wanito sing gawe urepku bubrah

saiki aku kudu moveon
nglalekke alon-alon
mugo oleh gantine kui bakal kelakon

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls