Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Kusumaning Ati - Lyrics

Kusumaning ati, duh wong bagus kang tak anti-anti
Mung tekamu bisa gawe tentreming atiku
Mbiyen nate janji tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jroning ati sak bendhaing bumi

Kadhung kaya nggene sak iki piye karepe
Malah mirangake
Manis pambukane kok pait tiba mburine
Pancen mangkelake
Amung pamujiku muga muga ra ana rubheda
Sak pungkure nggonmu lungo ora konda-konda

Kusumaning ati, duh wong bagus kang tak anti-anti
Mung tekamu bisa gawe tentreming atiku
Mbiyen nate janji tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jroning ati sak bendhaing bumi

Kadhung kaya nggene sak iki piye karepe
Malah mirangake
Manis pambukane kok pait tiba mburine
Pancen mangkelake
Amung pamujiku muga muga ra ana rubheda
Sak pungkure nggonmu lungo ora konda-konda

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls