Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Janur Garing - Lyrics

lorone atiku iki
krungu kabar koe wes oleh ganti
saktenane atiku loro
nanging aku mencoba rapopo
rosone atiku remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan
tresnoku ora bakal ilang
senajan atiku tau kelaran
karepku urep bebarengan
sesandingan tekan bebrayan
kobong ati iku krungu koe oleh ganti
sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
aku sing iso nompo aku iso legowo
ndelok neng ngarep moto koe rabi ro wong liyo
mbok mesakno aku, mbok welasno aku
cintaku tak terbatas waktu oh sayangku
kembalilah kepadaku

rosone atiku remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan
tresnoku ora bakal ilang, senajan atiku tau kelaran
karepku urep bebarengan, sesandingan tekan bebrayan

lorone atiku iki, krungu kabar koe wes oleh ganti
saktenane atiku loro, nanging aku mencoba rapopo
rosone atiku remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan

tresnoku ora bakal ilang, senajan atiku tau kelaran
karepku urep bebarengan, sesandingan tekan bebrayan
tresnoku ora bakal ilang, senajan atiku tau kelaran
karepku urep bebarengan, sesandingan tekan bebrayan.

Similar Artists

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls